Solister

Her finder du en oversigt over solister. 

Er du solist, og ønsker reklame her på siden?

Så kan du kontakte os via vores kontaktformular

FESTMUSIKER JAKOB PETERSEN

Jakobs Musik er en profesionel Festmusiker med styr på lyden. Alt bliver fremlagt 100 % live.

ØRETWISTEN

Fylder den gamle gartner rundt, er din brud smuk som et stjerneskud eller skal lille fregnede Louise konfirmeres, så venter jeg ved telefonen på dit svar. Jeg starter min gule flyver og lander overalt fra Mols til Skagen med et særdeles alsidigt repetoire med de største hits fra de sidste 5 årtier. 

Med øreTwisten som selskabsmusiker bliver du garanteret et arrangement med god musikalsk underholdning og festmusik i topklasse! 

VAGN MØLLER

Diner & Dansemusik med humor og lune som skaber stemning og danseglæde. Solo eller duo/trio. Fleksibelt PA- og lysanlæg, stor rutine, god stemme og en veludviklet fornemmelse for publikums ønsker.

De fedeste melodier fra de sidste 6 årtier og alle partyklassikerne. Kort sagt: Musik man bliver glad af.

CLAUS VAN WILMS

Jeg er en rutineret musiker med en professionel tilgang til musikkens verden. Med mere end 1000 numre i musikbiblioteket, bliver festen aldrig ensformig. Musik-genren spænder fra Michael Buble, Mads Langer, Guns´n Roses, Eagles og Frank Sinatra samt mange andre, så der vil helt sikker være skønne kendinge samt dejlige ørehængere for enhver smag. 

Foruden at spille cover versioner af andres musik, er jeg i gang med mit første album, hvoraf de 2 første numre allerede er lagt på diverse streaming tjenester…mit første nummer ”Easy to Love you” kan høres på dette link: https://itunes.apple.com/dk/album/easy-to-love-you/1386802994?i=1386802998&l=da

JOHN-E-MUSIK

Musiker, der med keyboard og sang samt stor erfaring, underholder overalt i landet. Musik og underholdning leveres til det voksne publikums sammenkomster, familiefester samt til seniorklubber og plejehjem. Repertoiret består af populære melodier indenfor evergreens, giro 413, dansktop og også de gode tilbage fra 50- og 60-erne.

BENT SILVESTER

Yderst professionel optræden
Mangeårig musikalsk erfaring
Musikalsk uforglemmelig oplevelse
Bent Silvester kan bestilles til ALT da hans bagkatalog er stort
Kommer i hele Danmark og i Spanien
Musik hilsen
Bent Silvester

HENNING WEISDORF

Som troubadur spiller Henning ikke blot mange af de populære sange med Kim Larsen, Shu-bi-dua, Bamses Venner, John Mogensen m.fl., men bevæger sig også ind over country, folk-rock, stille ballader, viser og højskole-sange, altid med et vågent øre for publikums ønsker.

Som sangskriver spænder Hennings sange fra følsomme ballader over selv-ironiske sange med vise-agtige undertoner og til up-tempo popsange med temaer taget ud af hverdagen og det levede liv; naturen, fritidssysler, stress, forandringer, familieliv, samfund, alder og selvfølgelig kærligheden,…… og som regel bliver der også plads til en rigtig røverhistorie eller 2. 

JOHHNY LØYCHE

Jeg vil altid gøre hvad jeg kan for at du får en uforglemmelig fest..
Husk ingen fest er for stor eller intet for småt – Ligegyldig hvad så vil jeg forsøge at gøre det godt.
Fordi det er DIN fest som ikke kan gøres om, og jeg indretter mig helt efter dine ønsker.
Med keyboard, sang og gode højtalere,kan “Johnny” lyde som et helt orkester
men kan også spille meget dæmpet dinner musik, for det er jo JERES fest.
 

JESPER HEMBO

Med el- og akkustisk guitar, keyboard, sang og nyeste backingtrack teknologi fra et veludstyret hjemmestudie, lyder “One Man” som et helt “Partyband”.
En af branchens mest velspillende, og med professionelt udstyr, vellydende solomusikere, som spiller hele aftenen, både til dinner og dans. 
Showprægede indslag kan efter ønske poppe op i løbet af arrangementet, bl.a. et ca. 30 min. Elvis show: “Elvis has entered the building”.
 

TOTTE-MUSIK:

Når den store festdag skal arrangerers, er der 1000 ting, der skal ordnes. 
Tjek hjemmesiden for gode råd og book solist. 
 

JOHNLIGHT

Johnlight har været professionel musiker siden 1972, hvor han startede en kvartet, de blev meget hurtigt et velspillende orkester, og kom på et månedsjob i Norge, hvor de spillede hver dag.
 

ALMOST HEAVEN

Jimmi Jørgensen & Almost Heaven er en meget velspillende og super professionel Solomusiker og Duo, der spreder glæde humør og varme til DIN/JERES fest.