Pianister

Her finder du en oversigt over pianister 

Er du musiker, som der skal være reklame for her på siden?

Så kan du kontakte os via vores kontaktformular

DINNERKLAVERET 

Som musiker har jeg spillet professionelt de sidste 14 år med adskillige kunstnere, bla. Rasmus Walther, Stig Rossen, Tøsedrengene, Niels Skousen, Søren Huss, Bobo Moreno, Monique, Gudrun Jacobsen og mange flere.

Jeg gar spillet mange arrangementer som musiker i forskellige bands og som pianist under middagen. Jeg bruger musik til mange ting i mit liv, og jeg nyder musik som det universielle sprog, det er. Alle har et forhold til musik, og jeg nyder at dele min musik med dem, jeg spiller for. Jeg har helt styr på at ramme stemningen til den type fest, jeg spiller til. Jeg er en spillemand og er vant til at tilpasse mig de behov og ønsker, jeg bliver mødt med. 

HYGGEPIANIST TIL FEST OG RECEPTION

Her finder du en af landets mest efterspurgte hyggepianister til dit kommende arrangement. 

Der spilles afdæmpet klavermusik til spisningen eller receptionen med et bredt funderet repertoire, der spænder over kendte sange og melodier fra ind- og udland. Har dine gæster skrevet sange, akkompagneres naturligvis også til disse. 

Hyggepianist, Christian Wandel, leverer med sin mangeårige ekspertise inden for musik til fest en fantastisk musikoplevelse for alle uden rytmeboks og uden skåleviser, men med rent og elegant klaverspil, og du kan derfor trygt læne dig tilbage i sædet og nyde din fest med Christian bag tangenterne.

Har du også brug for musik til f.eks. dans, kan Christian Wandel, der også er en utroligt dygtig sanger og performer, sørge for et godt band til lejligheden.

Læs og hør mere på www.hyggepianist.net